Kahramankazan Anaokulu

Vizyon: Çocuklarım gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurumdur.

Misyon: Atatürkçü, çağdaş, yenilikçi, çalışkan, sorgulayıcı, araştırıcı, paylaşımcı, girişimci, kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, yaratıcılığı gelişmiş, ilgi alanları ortaya çıkarılarak desteklenmiş, kendi kendini ifade edebilen sağlam kişilikli bireyler yetiştirmek. Bilgi yüklemek yerine, çocukların öğrenme isteğini artırmak, kendisini ve çevresini tanımasına olanak vererek öğrendiklerini uygulayabilecekleri ortamı sağlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:30-12:30 13:00-17:00
Isınma: doğalgaz
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuzda 5 tane Okul Aile Birliğinin anlaşmış olduğu özel servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Değerler Eğitimi projesi, Kitap Projesi, Aile Rehberlik Eğitimi E-twinning

WEB - https://kahramankazananaokulu.meb.k12.tr

Adres - Atatürk Mah. Orhan Sok. No15 Kahramanmkazan Ankara

Öğretim Şekli :ikili eğitim

Adres - Atatürk Mah. Orhan Sok. No15 Kahramanmkazan Ankara

Ulaşım Ankara merkezden 502 no´lu otobüsler okulumzun önünden geçmektedir.Ayrıca şehir içi dolmuşları da okul önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 53 km, ilçe merkezine 1 km uzaklıktadır.